Foodtrucks & concepts

Foodtrucks hebben de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen in ons land, en ook op dit gebied heeft Hot Kitchen veel te bieden. We beschikken over verschillende stoere foodtrucks, van waaruit we de heerlijkste gerechten serveren voor jou en je gasten op locatie. Indiase curries, Mexicaanse burrito’s, Indonesisch streetfood of juist liever klassiek Frans of Italiaans? Wij hebben de gerechten en de foodtrucks die passen bij het thema van jouw evenement.  

Curryup! 

Is een fris Amsterdams foodtruck- en cateringbedrijf, gespecialiseerd in wereldse curries en andere oriëntaals geïnspireerde gerechten. Sinds 2014 heeft Curryup! op talloze culinaire festivals en bedrijfsevenementen heerlijke verse curries aan de man gebracht. We kunnen inmiddels met trots zeggen dat we met Curryup! een zeer gunstige naamsbekendheid hebben opgebouwd en wat betreft Aziatische catering voor velen de go-to guys zijn geworden. Als onderdeel van Hot Kitchen kun je Curryup! boeken voor bedrijfsevenementen, bruiloften, bbq’s...eigenlijk overal waar een feestje gevierd wordt.  Check http://www.curryup.nl

Wayan

Is geïnspireerd door de rijke Indonesische keuken. In een van onze foodtrucks of in een andere opstelling op locatie koken wij de lekkerste Indonesische gerechten, waar wij onze eigen twist aan geven. Uitgebreide rijsttafels maar ook een heerlijk Javaans sateetje of een broodje kip ketjap staan bij Wayan op het menu.