Catering, events & bruiloften

Bij Hot Kitchen komen we tegemoet aan uiteenlopende wensen. Van groots opgezette bedrijfscatering tot intieme privé etentjes, van hippe foodtruck festivals tot uitbundige huwelijksfeesten, en zo’n beetje alles wat daartussen zit: kom maar op!

Hot Kitchen gaat altijd uit van de totaalervaring. Natuurlijk, de kwaliteit van het eten en drinken staat voorop, maar wij beseffen dat een evenement pas echt geslaagd is als het hele plaatje klopt, ook wat betreft sfeer en aankleding. Wij werken vanuit een goed uitgeruste professionele keuken en beschikken over alle attributen en voorzieningen om ook de styling van een evenement af te stemmen op jouw specifieke wensen.

Hierbij hechten wij aan een persoonlijke en open benadering. Ieder event is uniek en wij streven ernaar om in samenspraak met jou als opdrachtgever tot het beste resultaat te komen. Dus geen vaste menu’s of assortimenten waar je uit moet kiezen, maar op-maat-gemaakte, persoonlijke catering. Wij zijn gedisciplineerd en vol passie met ons vak bezig, goed gastheerschap en een ontspannen en duidelijke manier van communiceren horen hier volgens ons ook bij.